Voor jou

Hoi,

Ik ben Ellen en ik ben logopedist. Ik vind het leuk om met kinderen te werken. Soms komen kinderen bij me die nog heel klein zijn en niet kunnen praten. Soms zijn het kinderen van 4 of 5 jaar die nog niet zo goed een verhaal kunnen vertellen of sommige letters niet goed kunnen zeggen. En soms zijn het kinderen die in groep 3, 4 of hoger zitten die moeite hebben om te leren lezen of schrijven.

Heb jij dat wel eens dat je niet goed uit je woorden komt, of dat mensen je niet verstaan en je moet herhalen wat je hebt gezegd? Of vind je lezen lastig en het leren van die ingewikkelde spelling? Dat is natuurlijk heel vervelend!

Maar heb je ook wel eens bedacht waar je heel goed in bent? Iedereen heeft dingen die hij moeilijk vindt en dingen die hij goed kan.

Ik wil met jou ontdekken wat je lastig vindt en wat je goed kan of leuk vindt en dan kunnen we jouw talenten gebruiken om die moeilijke dingen toch te leren.

Hoe we dat doen? Door spelletjes en oefeningen te doen en door te bewegen. Zo wordt leren leuker en gaat het vaak ook makkelijker.

En als je iets moeilijk vindt of toch niet leuk vindt, mag je het altijd zeggen en dan bedenken we er een oplossing voor.